Sponsoren

Kleurrijk Hatert is een vooruitstrevende stichting bestaande uit vrijwilligers die zich inzetten voor de wijk Hatert.

Elke laatste zondag van juni houden wij een braderie in het winkelcentrum van Hatert wat ruim 10.000 bezoekers trekt. Tijdens deze multiculturele manifestatie / braderie hebben we ook een podium waar diverse optredens door artiesten en dansgroepen worden verzorgd. Ook zijn er veel leuke activiteiten zoals schminken, activiteiten, luchtkussens etc. voor kinderen.

Kleurrijk Hatert heeft een eigen website waar veel bezoekers het hele jaar op kunnen kijken, hetzij voor de inschrijvingen van kramen en activiteiten of voor de foto’s van het evenement, die gratis kunnen worden gedownload, mits voor eigen gebruik bestemd.

Voor de realisatie van ons jaarlijkse evenement zijn wij nog op zoek naar sponsors die Kleurrijk Hatert een warm hart toedragen en tevens hun naamsbekendheid op een relatief goedkope manier kunnen vergroten. Op deze website kunnen wij uw naam vermelden en daarbij een link zetten naar uw eigen site. Voor slechts € 50,00 per jaar kunt U die sponsor zijn. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Door sponsoring van Kleurrijk Hatert ondersteunt u onze stichting met het organiseren van deze geweldige laatste zondag van de maand juni. Naast de sponsoring van onze site is het ook mogelijk een algemene donatie van minimaal € 10,00 te doen. U wordt dan tijdens de dag van Kleurrijk Hatert vernoemd als donateur. Wilt u tijdens de Braderie op het podium de hele dag op de Videowall in de reclamecarrousel dan vragen wij hiervoor € 75,00, Interesse? Neem dan snel contact met ons op.

Wij zullen er alles aan doen, om samen met uw ondersteuning, deze dag en het gehele jaar op de site tot een succes te maken.

Onze Sponsors

Bakkerij Bart

Bloembinderij Hatert

Computerexpert Nijmegen

Gemeente Nijmegen

S.V. Hatert

Gigapret

Portaal

Schoenreparatie André

Tandem

Winkelhart Hatert